verpakking HANDIG langer thuis wonen heeft een betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en, niet onbelangrijk, betaalbaar intercomsysteem in het assortiment opgenomen. Met 1 druk op de knop is elke functie van de intercom "eenvoudig" te bedienen.
(kijken/spreken/openen)

Wanneer iemand aanbelt, verschijnt uw bezoeker automatisch in beeld. U kunt ook zelf via de beeldmonitor kijken, zonder dat er aangebeld wordt.

Door de infraroodverlichting kunt u ook in het donker zien wie er voor de deur staat (beeld is dan zwart/wit)

Een optie is om een extra monitor in huis te plaatsen, zo kunt u vanuit de huiskamer, slaapkamer of keuken, wat u wenst, bezoekers zien aankomen. De monitor kan op de muur geplaats worden of op een tafelsteun (extra optie).

Ook is het mogelijk de buitenpost (intercom) in een hoek te plaatsen (zie foto) zodat u goed zicht op de bezoeker heeft.

Kosten

Video- intercomset € 195,00 incl. btw

Video- intercomset inclusief plaatsen € 295,00 incl. btw

hoeksteun 45 graden RVS € 39,00 incl. btw

intercomsysteem  buitenpost  binnenpost

Jaarlijks gebeuren er duizenden ongelukken in en om de woning, doordat mensen bijvoorbeeld uitglijden of vallen. Dit heeft soms heel nare gevolgen. Een huis zonder lastige drempels kan veel letsel voorkomen.

Wij bieden hiervoor een unieke drempelhulp aan. Onze drempelhulpen maken woningen en appartementen in alle denkbare situaties toegankelijk voor bijvoorbeeld een rollator of rolstoel. De modulaire drempelhulp is veilig, duurzaam, gebruiksvriendelijk.

Wij bieden nieuw als gebruikte drempeloplossingen aan.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte; han@hltw of bel 0616715746

drempelhulp modulair

Plaatsen van rookmelders

Als elke seconde telt, vooral als u slecht ter been bent en gebruik maakt van een traplift. Dan is het van groot belang tijdig gewaarschuwd te worden bij rookontwikkeling in uw huis. De fire Angel WST-360 is een rookmelder die draadloos meerdere rookmelders van hetzelfde type activeert. Groot voordeel hiervan is dat, ongeacht locatie van rook ontwikkeling, alle rookmelders een signaal geven om u tijdig te waarschuwen.

De fire Angel WST-360 werkt op een lithium batterij en gaat 10 jaar mee, daarnaast is deze rookmelder eenvoudig draadloos te koppelen aan meerdere rookmelders. Zo kunt u eenvoudig per etage, uw woning voorzien van rookmelders.

U kunt de Fire Angel bij ons bestellen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijs € 58,00 incl btw

(excl. verz-kosten)

Fireangel WST 360 BNL

Voor wie doet u de deur open?

De digitale deurspion is een zeer eenvoudig hulpmiddel en helpt u om deze vraag te beantwoorden. Bij een dichte voordeur, zonder glas, kunt u eenvoudig zien wie er voor de deur staat. Hiermee voorkomt u dat u niet in contact hoeft te komen met ongewenst bezoek. De digitale deurspion is de vervanger van de “ouderwetse” deurspion. Zonder dat bezoeker het door heeft weet u vooraf voor wie u de deur open doet!

De digitale deurspion kunt u plaatsen:

  • Ter vervanging van ouderwetse deurspion
  • In voor- of achterdeur zonder glas
  • Dichte voordeur met bijvoorbeeld alleen zijramen
  • Omdat u wilt weten wie er voor de deur staat

Kosten:

Levering en plaatsen € 125,00 incl. btw

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0616715746

deurspion

handig logo

Parkweg 2  -  8191 JL Wapenveld  -  06 16 71 57 46  -  Algemene voorwaarden

facebook logo linkedin logo